RADIOLOGIJA

Stomatološka ordinacija Razman sa ponosom nudi vrhunske usluge stomatološke radiologije, koje uključuju slikanje 2D i 3D snimaka. Uz najnoviju tehnologiju i stručan tim, stomatološka ordinacija Razman osigurava da dobijete najkvalitetniju njegu i najprecizniju dijagnostiku. Posjetite nas i uvjerite se u našu posvećenost vašem oralnom zdravlju!

Jeste li spremni da posjetite stomatološku ordinaciju Razman?
Opis
Digitalna radiologija
2D (OPG)
3D (CBCT)
Kontakt

stomatološka radiologija

Stomatološka radiologija je neophodan alat u modernoj stomatologiji, pružajući ključne informacije koje omogućavaju kvalitetnu i sigurnu njegu pacijenata. Različite tehnike snimanja kako bi stomatolozima pružila detaljne slike zuba, vilice i okolnih struktura, omogućavajući preciznu dijagnostiku i planiranje tretmana.

Digitalna radiologija

Digitalna stomatološka radiologija donosi brojne prednosti u odnosu na tradicionalne metode rendgenskog snimanja. Ova moderna tehnologija poboljšava dijagnostiku, efikasnost i sigurnost, što je od koristi i za stomatologe i za pacijente. Ona zahtijeva manje zračenja u odnosu na klasične rendgenske aparate, što povećava sigurnost za pacijente, posebno kod čestih snimanja.Digitalni snimci se mogu analizirati pomoću specijaliziranog softvera koji može mjeriti, uspoređivati i otkriti anomalije koje možda nisu vidljive golim okom

2D i 3D radiologija

Stomatološka ordinacija Razman sa ponosom nudi vrhunske usluge stomatološke radiologije, koje uključuju slikanje 2D i 3D snimaka. Naša moderna oprema i stručni tim omogućavaju preciznu dijagnostiku i planiranje tretmana.

2D ili OPG snimci

2D rendgenski snimci su osnovni alat u dijagnostici stomatoloških problema. Omogućavaju nam da detaljno pregledamo stanje vaših zuba, korijena, vilice i okolnih struktura. Ovi snimci su brzi, bezbolni i neophodni za identifikaciju karijesa, infekcija, cista, tumora i drugih oralnih problema.

3D ili CBCT snimci

3D snimci, poznati kao CBCT (Cone Beam Computed Tomography), pružaju trodimenzionalni prikaz vaših oralnih struktura. Ova tehnologija je ključna za složene zahvate poput implantologije, ortodoncije, endodoncije i maksilofacijalne hirurgije. 3D snimci omogućavaju našim stomatolozima da detaljno ispitaju anatomske strukture i precizno planiraju svaki zahvat, čime se povećava uspješnost tretmana i smanjuje rizik od komplikacija.

ZAŠTO ODABRATI ORDINACIJU RAZMAN

- Sve vrste protetskih radova na jednom mjestu
- Individualan pristup pacijentu
- Ordinacija sa 40 godina iskustva u stomatološkoj protetici
- Preko 15.000 zadovoljnih pacijenata
- Digitalna dijagnostika
- Bezbolni zahvati za pacijenta
- Na samo jednom mjestu možete popraviti cjelokupno stanje zubi

KONTAKT

Ako vam je potreban oralno-hirurški zahvat ili želite se dodatno informisati o njima
slobodno nam pišite na mail info@razman.ba ili javite se na telefon
033/661-149 i 061/109-449.
Ordinacija Razman
info@razman.ba
razman.ordinacija
Pon - Pet: 10:00 - 18:00
Subota i Nedjelja: Zatvoreno
IMPLANTATI
ORALNA HIRURGIJA
SINUS LIFT
CISTEKTOMIJA
APIKOTOMIJA
VAĐENJE UMNJAKA I KUTANJAKA
Kemala Kapetanovića 57
71000, Sarajevo
Nudimo mogućnost plaćanja na rate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram